Kategorier
Innhold

Leverandører

Leverandører

                                                                                                   Trykk på logo for mer info:

Detroit Speed
Forgeline
JRI SHOCKS
Ultimate Headers
Riks Tanks
American autowire
Ultimate performance
Mike Maier inc.____-,,,, MMI logo
Recaro ¨……………………. recaro
Dakota Digital………………. 0001
Baer Brake Systems baer-brakes
C&R Racing Incorporated c&r
Marquez design marquez logo
Holley                                          . holley logo
Tanks Inc.                   . Bilderesultat for tanks inc

 

 

Kategorier
Innhold Leverandører

Detroit Speed inc.

Detroit speed(DSE)

Takk for din interesse for Detroit Speed(DSE). Vi vil gjerne benytte anledningen til å fortelle litt om Detroit Speed

Vi er stolte av og få være Detroit Speed’s leverandør i Norge, DSE og Pro Touring Support har samarbeidet siden 2010, Vi har som mål å hjelpe deg til å få din bil med de rette komponenter fra oss til å skape kjør glede for dere som ønsker og dra den litt lenger og teste ut på bane, med state-of-the-art  produkter. DSE har meget høy kvalitet på alle de ulike løsninger til hjulopphenget.

Detroit Speed ​​ grunnleggere Kyle og Stacy Tucker er genuint interesserte bilhobbyen og ønsker å levere de beste produktene vi kan få på markedet i dag, både når det gjelder av kvalitet og sørvis. Kyle Og Stacy har begge bakgrunner fra engineering hos GM.

De ansatte på Detroit Speed ​​består av erfarne ingeniører fra bilindustrien, teknikere og entusiaster som har kjærlighet til biler, de har oppmerksomhet for detaljer i hvert prosjekt og hver eneste del. DSE har en stab av mekaniske ingeniører som er involvert i produktutvikling, analyse, og kjøretøyprosjekter. Med deres ekspertise bakgrunn betyr at ikke bare vil dine deler og produkter se bra ut, men de vil fungere ordentlig også i mange år framover. Du kan være sikker på at du får kun det beste fra Detroit Speed. Ta kontakt med oss i Pro Touring Support for hjelp til å oppfylle dine ønsker ring oss på 35948237

010902-001-lg 030104-001-lg (1) 032001-subframe-001-lg 041603-001-lg 121601-001-lg images (1) images

 

Kategorier
Innhold Leverandører

Forgeline

forgeline

Pro Touring Support A/S selger Forgeline Wheels i Norge, vi custom bestille dine hjul slik at de passer dine ønsker og behov med utsende og  den beste kvalitet.

Sjekk ut www.forgeline.com for å se om dette er noe for deg, ta kontakt for tilbud ProTouringSupport har garantert de beste prisene på Forgeline.

product_photo-xlarge_image-636 product_photo-xlarge_image-608 product_photo-xlarge_image-824 product_photo-xlarge_image-391last ned