Kategoriarkiv: Innhold

C&R

images am_direct-fit-radiators custom_built_pic images (1)

 

images (2)c&r

Vi er nå leverandør for C&R de leverer radiatorer av beste kvalitet og 9″bakaksel klumper som er garantert fri for lyd og kan fås med kjøle pumpe innebygd, ta kontakt for tilbud.

Leverandører

Leverandører

                                                                                                   Trykk på logo for mer info:

Detroit Speed
Forgeline
JRI SHOCKS
Ultimate Headers
Riks Tanks
American autowire
Ultimate performance
Mike Maier inc.____-,,,, MMI logo
Recaro ¨……………………. recaro
Dakota Digital………………. 0001
Baer Brake Systems baer-brakes
C&R Racing Incorporated c&r
Marquez design marquez logo
Holley                                          . holley logo
Tanks Inc.                   . Bilderesultat for tanks inc

 

 

Detroit Speed inc.

Detroit speed(DSE)

Takk for din interesse for Detroit Speed(DSE). Vi vil gjerne benytte anledningen til å fortelle litt om Detroit Speed

Vi er stolte av og få være Detroit Speed’s leverandør i Norge, DSE og Pro Touring Support har samarbeidet siden 2010, Vi har som mål å hjelpe deg til å få din bil med de rette komponenter fra oss til å skape kjør glede for dere som ønsker og dra den litt lenger og teste ut på bane, med state-of-the-art  produkter. DSE har meget høy kvalitet på alle de ulike løsninger til hjulopphenget.

Detroit Speed ​​ grunnleggere Kyle og Stacy Tucker er genuint interesserte bilhobbyen og ønsker å levere de beste produktene vi kan få på markedet i dag, både når det gjelder av kvalitet og sørvis. Kyle Og Stacy har begge bakgrunner fra engineering hos GM.

De ansatte på Detroit Speed ​​består av erfarne ingeniører fra bilindustrien, teknikere og entusiaster som har kjærlighet til biler, de har oppmerksomhet for detaljer i hvert prosjekt og hver eneste del. DSE har en stab av mekaniske ingeniører som er involvert i produktutvikling, analyse, og kjøretøyprosjekter. Med deres ekspertise bakgrunn betyr at ikke bare vil dine deler og produkter se bra ut, men de vil fungere ordentlig også i mange år framover. Du kan være sikker på at du får kun det beste fra Detroit Speed. Ta kontakt med oss i Pro Touring Support for hjelp til å oppfylle dine ønsker ring oss på 35948237

010902-001-lg 030104-001-lg (1) 032001-subframe-001-lg 041603-001-lg 121601-001-lg images (1) images